Empresa

A 'La Pèrgola' som especialistes en el disseny de terrasses i jardins únics i exclusius


'La Pèrgola' neix a l'Empordà fa més de 30 anys per respondre a una necessitat estètica i pràctica a l'hora de dissenyar els espais exteriors del nostre entorn. Girona, i sobretot la Costa Brava, és on més treballem però ens encanta tenir clients a Barcelona.

Ens adaptem a les necessitats del client per oferir-li un projecte a mida de les seves expectatives.  A La Pèrgola un equip multidisciplinari treballa per projectar, coordinar i executar tota l'obra íntegrament. Els nostres muntadors són professionals especialitzats amb molts anys d’experiència en el sector.

Per a La Pèrgola el respecte amb l'entorn és una prioritat i només utilitzem materials respectuosos amb el medi ambient i la fusta prové de regions on es du a terme una gestió forestal sostenible.

Projectes
claus en mà


Un tracte exclusiu i personalitzat per a crear espais fets a mida. Des del disseny del jardí fins al muntatge d'una pèrgola o el reg de les jardineres. Coordinar els projectes sense deixar de banda cap detall és el que ens fa diferents.

Muntatge


Els equips de muntatge de La Pèrgola estan formats per professionals que fa molt de temps que treballen junts. El control de qualitat de totes les feines ens permeten garantir un nivell d'acabats perfecte. 

Manteniment


La fusta és un material viu que necessita una mica de cura per a mantenir-se en bon estat. A La Pèrgola li oferim un servei de manteniment que li garantirà poder gaudir de la seva terrassa o jardí sense preocupar-se de res més.

Productes

Treballem amb les millors marques del mercat, productes que ens han demostrar que funcionen perfectament a l’exterior. Pèrgoles bioclimàtiques RENSON, pèrgoles tècniques i tendals MARKILUX, tarimes tecnològiques TARIMATEC i VISENDUM, jardineres VONDOM o les Originals creacions de DVELAS.

Clients

Tenim més de 4.000 clients satisfets amb el seu jardí o terrassa, el que vol dir molta feina ben feta. Clients particulars i empreses de restauració són la nostra millor carta de presentació.