La Pèrgola, espais per gaudir-los tot l’any

Convertim les terrasses i els jardins
en espais exteriors únics, bells i confortables

Contacta'ns
3

‘Que les cases siguin jardins i els jardins, cases’ Luis Barragán (Premi Pritzker 1980)


La Pèrgola neix a l’Empordà fa més de 20 anys per respondre a una necessitat estètica i pràctica a l’hora de dissenyar els espais exteriors del nostre entorn. Un equip multidisciplinari treballa per projectar, coordinar i executar tota l’obra íntegrament. Ens agrada dissenyar jardins i terrasses exclusius per a cada client i oferir-los projectes a la seva mida.

Conèixer el paisatge ens ajuda a crear espais exteriors adaptats a la nostra terra. La tramuntana, el mar de la Costa Brava, la calor a l’estiu i el fred cru a l’hivern, marquen els nostres jardins i la nostra forma d’entendre el paisatgisme. Aquest entorn, inhòspit i dolç alhora, ens obliga a treballar amb materials de gran qualitat: la fusta per a exteriors, seleccionada entre els millors proveïdors, el ferro Corten, l’alumini de primera fusió o l’acer inoxidable marí.

Saber més 2

Categories

Des de pèrgoles fins a tarimes, passant per pavellons de convidats o jardins aquàtics, a 'La Pèrgola' dissenyem la teva terrassa o jardí per crear un espai de relax i gaudir-lo cada dia de l’any

Contacta amb nosaltres

Explica’ns el que vols i et farem un pressupost a mida. Sense cap compromís.

3

Projectes

Més de 20 anys fent projectes d’exterior avalen la nostra feina: centenars de clients particulars i espais públics o emblemàtics, com els Jardins del Bulli, els ports de Roses o de L’Estartit, en són una bona mostra.