Pèrgoles bioclimàtiques

Distribuïdors a Barcelona i Girona de les pèrgoles bioclimàtiques i retràctils RENSON, líders al mercat europeu.


L’empresa belga RENSON porta més de 100 anys desenvolupant productes i sistemes de protección solar per tal d’oferir als seus clients una vida millor i més saludable. Els seus anys d’investigació i desenvolupament donen com a resultat pèrgoles bioclimàtiques de lames orientables i pèrgoles retràctils d’altíssima qualitat i de funcionament perfecte per tal de convertir les terrasses i jardins en espais acollidors.

Amb cada nou producte, RENSON s’esforça per tal d’assolir els estàndars més exigents de qualitat i de la seva vida útil. Totes les solucions RENSON reuneixen tecnología i estètica aconseguint un conjunt visual d’alta qualitat, un reclam arquitectònic i una integració òptima a l’entorn.

RENSON ofereix una amplia gama d’opcions per a cadascún dels seus productes i un mínim manteniment per a fer-nos la vida més còmode i fàcil. RENSON es una empresa que s’identifica com a sostenible , en harmonia amb la naturalesa des del seu desenvolupament fins a la seva producció. Per això respatllen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de la ONU. 17 objectius que pretenen preparar al món per a un futur sostenible en 2030. RENSON es centra en 3 d’ells:

  1. Vida sana i còmode
  2. Consum i producción responsables
  3. Industria, innovació i infraestructura

 

Si vols més informació, descarrega el catàleg.

 

 

 

Mira els nostres projectes

3

Models

Accessoris

Projectes