Pèrgoles bioclimàtiques Biossun

Distribuidors a Barcelona i Girona de les pèrgoles bioclimàtiques BIOSSUN, líders al mercat europeu


L'empresa francesa BIOSSUN és pionera en el desenvolupament de pèrgoles bioclimàtiques a Europa. Els anys d'investigació i desenvolupament de BIOSSUN donen com a resultat pèrgoles bioclimàtiques de lames orientables d'altíssima qualitat i de funcionament perfecte.

'La Pèrgola', fidel al seu concepte de comercialitzar únicament productes de gran qualitat, distribueix les pèrgoles BIOSSUN des de començaments del 2014 amb un èxit inqüestionable.

L’arquitectuta bioclimàtica permet trobar l’equilibri perfecte entre l’hàbitat, la comoditat dels seus ocupants i les condicions climàtiques. Adaptant-se a les necessitats de calor i ventilació de cadascú, en aquestes estructures la calefacció i la ventilació s’obtenen a partir dels rajos solars i de crear una circulació natural de l’aire gràcies a la forma de les lames de la coberta.

Aquest tipus d’arquitectura permet reduir les necessitats energètiques alhora que regula i manté un nivell de temperatura agradable, controla la taxa d’humitat i afavoreix la il.luminació natural. Fabricada amb materials reciclables, aquesta sol.lució ecològica és considerada en la construcció dels edificis d’elevada qualitat mediambiental (HQE).

hqe-solo2

3

Accessoris

Projectes

Amb més de 20.000 pèrgoles muntades a particulars i restauradors de 15 països diferents, BIOSSUN garanteix la màxima qualitat i és líders en el sector de pèrgoles bioclimàtiques a Europa.